Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود اطیابی روز یکشنبه درگفت وگو با خبرنگار سینمایی ایرنا، درباره علت کمبود ساخت فیلم با محوریت زندگی امام خمینی(ره) اظهارکرد: برای من هم سوال است که چرا پس از حدود 40 سال که از انقلاب می‌گذرد هنوز فیلم تاثیرگذاری درباره امام خمینی(ره) ساخته نشده است.
وی ادامه داد: این سوال مهم و درستی است که چرا ما پس از گذشت این همه سال درباره یکی از موثرترین و مهمترین شخصیت‌ معاصر کشور و جهان هنوز فیلمی مهم و با کیفیت تولید نکرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اطیابی افزود: جریان تولیدات سینمای ایران باید مبتنی بر شناخت حرکت بزرگی باشد که امام خمینی(ره) آغازگر آن بود و در کنار این موضوع به معرفی ابعاد مختلف تفکرات ایشان بپردازد.
کارگردان فیلم سینمایی «خروس جنگی» با انتقاد ازضعف سینمای ایران درمعرفی ابعاد شخصیتی امام راحل ادامه داد: بخشی از این ضعف به مدیران سینمایی بازمی‌گردد که هنوز نتوانسته‌اند اراده تولید اثری فاخر درباره امام(ره) را به وجود بیاورند.
اطیابی گفت: زندگی امام خمینی (ره) درعین سادگی موتورمحرک درست مردمی و اجتماعی بود وآنقدر با اهمیت و جذاب است که فیلمسازان خارجی نیز علاقه مند به تولید فیلم در این حوزه هستند.
وی افزود: فرازها و ساحت های گوناگون زندگی امام خمینی(ره) بار دراماتیک خوبی برای ساخت فیلم دارد و هنرمندان باید هر کدام حداقل بخشی از این زندگی را به تصویر بکشند.
به گفته اطیابی، البته علاقه مندی برای ساخت فیلم درباره زندگی امام(ره) به صورت بالقوه در میان فیلمسازان وجود دارد اما باید هر چه زودتر بالفعل شود.
کارگردان فیلم سینمایی «اخلاق تو خوب کن»، بخش دیگری از کم کاری درباره حضرت امام(ره) را معطوف به کم کاری در حوزه ادبیات داستانی دانست و افزود: نوشتن کتاب نسبت به تولید فیلم به ابزار کمتری نیاز دارد اما نویسندگان نیز در این حوزه کم کار بوده اند.
اطیابی بیان داشت: بطورقطع اگرکتاب‌های متعدد درباره دوره‌های مختلف زندگی امام خمینی(ره) نوشته می شد تا حدودی هنرمندان را مشتاق برای ساخت فیلم می‌کرد و این خلاء تولید فیلم درباره امام(ره) تا حدودی پر می شد.
به گزارش ایرنا، تا کنون یک مستند با عنوان «روح‌الله» ساخته محمد دبوق، یک فیلم سینمایی با عنوان «فرزند صبح» به کارگردانی بهروز افخمی، چهار سریال به نام‌های «روح‌الله» ساخته سیامک صرافت، «آفتاب و زمین» ساخته جواد شمقدری، «روح‌الله» به کارگردانی راما قویدل و «صنوبر» به کارگردانی مجتبی راعی همچنین یک تله فیلم با عنوان «یازده دقیقه و سی ثانیه» ساخته بهروز افخمی درباره زندگی امام خمینی (ره) در سینما و تلویزیون ایران تولید شده است.
در میان این آثار «فرزند صبح» تنها فیلم سینمایی درباره امام خمینی(ره) به کارگردانی بهروز افخمی که سال 1398 تولید شده به دلیل مشکلات فیلمنامه و کیفیت پایین ساخت هنوز مجوز اکران نگرفته است.
فراهنگ ** 9246 *1724* خبرنگار: علیرضا مرادی * انتشار: حسین فتح الهی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۴۱۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ در رتبه‌بندی تایمز، پایگاه رتبه بندی تایمز فهرست دانشگاه های برتر آسیا را در سال ۲۰۲۴ میلادی منتشر کرد که در این رتبه بندی ۷۵ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در میان بیش از ۷۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفتند که دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در فهرست برترین های دانشگاه های آسیا در این رتبه‌بندی و رتبه ۱۵ در دانشگاه های ایران قرار دارد.

پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد. روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه‌ها است که از ۱۸ شاخص در قالب آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی بهره جسته است. اما این شاخص‌ها برای منعکس‌کردن ویژگی‌های مؤسسات آسیایی مجدد تنظیم شده‌اند. رتبه بندی سال ۲۰۲۴ شامل ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ منطقه است.

دانشگاه صنعتی شریف با رتبه =۵۶ در رتبه اول دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفته است. تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز از تعداد ۲۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۹، تعداد ۴۰ دانشگاه در سال ۲۰۲۰، تعداد ۴۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۱، تعداد ۶۲ دانشگاه در سال ۲۰۲۲ و تعداد ۶۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۳ به تعداد ۷۵ دانشگاه در سال ۲۰۲۴ رسیده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

دانشگاه توکیو، که برترین مؤسسه ژاپن است، از رتبه هشتم به پنجم رسیده است که بالاترین جایگاه آن از سال ۲۰۱۵ است. در همین حال، مؤسسه برتر کره جنوبی، دانشگاه ملی سئول، از ۱۰ دانشگاه برتر فاصله گرفته و سه پله سقوط کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر، با ۳۳ دانشگاه برتری دارد و پس از آن کره جنوبی با ۱۶ دانشگاه قرار دارد. ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه، پرتعدادترین دانشگاه‌ها را در این رتبه بندی دارد و پس از آن هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. از سال گذشته در مجموع ۹۸ دانشگاه به این رتبه بندی پیوسته اند. این افزایش در کشورهای هند، ترکیه، ایران و پاکستان قابل مشاهده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903912

دیگر خبرها

  • دختران؛ تجلی رحمت الهی
  • قطار فحش‌های مسعود فراستی به ایستگاه «مست عشق» رسید
  • این تصاویر پربازدید شد؛ اقدام معلم فداکار در سیل+ ویدئو
  • نمایشگاه کتاب تهران امروز آغاز به کار می کند
  • ارائه خدمات فرودگاهی به ۳ هزار و ۲۰۰ مسافر در روز
  • ۳ هزار زنجانی به مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)اعزام می شوند
  • اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • افتتاحیه سی و پنجمین نمایشگاه کتاب در مصلی برگزار می‌شود
  • روش تربیتی امام خمینی(ره) و نقطه اوج حکومت مهدوی